Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Украйна ще продължи да се сражава с Русия въпреки трудната контраофанзива

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че страната му ще продължи да се бори с съветските сили макар компликациите в актуалното ѝ контранастъпление и обстоятелството, че вниманието на водачите на Запада е ориентирано към спора в Близкия изток, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12020
Зеленски сподели още, че Въоръжените сили на Украйна не са се отказали да реализират прогрес на бойното поле тази година и изрази увереност в този триумф.

Президентът изрази убеденост, че Украйна ще бъде в положение да подсигурява следвоенното си възобновяване без корупция. Държавният глава означи, че Киев към този момент е посочил забележителен прогрес в битката с корумпираността.

В същото време Зеленски посочи безпокойството на украинския народ от апелите на представители на Републиканската партия в Съединени американски щати да бъде понижена помощта за Киев.

Президентът на Украйна сподели, че без значение от всичко персонален избор на американците е за кого ще гласоподават на президентските избори в страната и че след тях няма да стане ясно незабавно какво би означавало за Украйна вероятно завръщане на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския на президентския пост.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР